MASCARPONE KRÉM MÁLNÁVAL

Hozzávalók

  • 500 g Mascarpone
  • 200 g hideg habtejszín
  • 300 g málna (fagyasztott), vagy más bogyós gyümölcs
  • 6 db babapiskóta
  • 1 csomag vaniliáscukor
  • 8 EK porcukor
  • 2 TK instant kávé
  • 1 TK Amaretto kb. 1 dl vízben feloldva
  • kakaópor a tetejére

Elkészítés

A málnát lecsöpögtetem, utána botmixerrel széttrancsírozom a cukor felével.

A cukor másik felével és a vaníliás cukorral elektromos habverővel kicsit felverem a Maskarponét.

Felverem a habtejszínt és belekeverem a Mascarpone-krémbe.

A babaposkótákat elfelezve az amarettós kávéva mártom és a poharak alára teszek két felet.

Erre Mascarpone krémet , utána málnát, majd ismét Mascarpone krémet teszek. Elég sűrű, az alsó réteget kicsit szét kell kenni, így nem fog lefolyni az aljára a málna.

A tetejére kakaóport szórok.

Scroll to Top