MASCARPONE KRÉM MÁLNÁVAL

Hozzávalók

      • 500 g Mascarpone
      • 200 g hideg habtejszín
      • 300 g málna (fagyasztott), vagy más bogyós gyümölcs
      • 6 db babapiskóta
      • 1 csomag vaniliáscukor
      • 8 EK porcukor
      • 2 TK instant kávé
      • 1 TK Amaretto – kb. 1 dl vízben feloldva a kávéval együtt
      • kakaópor a tetejére

      Elkészítés

      A málnát lecsöpögtetem, utána botmixerrel széttrancsírozom a cukor felével.

      A cukor másik felével és a vaníliás cukorral elektromos habverővel kicsit felverem a Maskarponét.

      Felverem a habtejszínt és belekeverem a Mascarpone-krémbe.

      A babaposkótákat elfelezve az amarettós kávéva mártom és a poharak alára teszek két felet.

      Erre Mascarpone krémet , utána málnát, majd ismét Mascarpone krémet teszek. Elég sűrű, az alsó réteget kicsit szét kell kenni, így nem fog lefolyni az aljára a málna.

      A tetejére kakaóport szórok.

      Scroll to Top