Hozzávalók
- 500 g Mascarpone
- 200 g hideg habtejszín
- 300 g málna (fagyasztott), vagy más bogyós gyümölcs
- 6 db babapiskóta
- 1 csomag vaniliáscukor
- 8 EK porcukor
- 2 TK instant kávé
- 1 TK Amaretto – kb. 1 dl vízben feloldva a kávéval együtt
- kakaópor a tetejére
Elkészítés
A málnát lecsöpögtetem, utána botmixerrel széttrancsírozom a cukor felével.
A cukor másik felével és a vaníliás cukorral elektromos habverővel kicsit felverem a Maskarponét.
Felverem a habtejszínt és belekeverem a Mascarpone-krémbe.
A babaposkótákat elfelezve az amarettós kávéva mártom és a poharak alára teszek két felet.
Erre Mascarpone krémet , utána málnát, majd ismét Mascarpone krémet teszek. Elég sűrű, az alsó réteget kicsit szét kell kenni, így nem fog lefolyni az aljára a málna.
A tetejére kakaóport szórok.